HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 13. LIPNJA Obratimo pažnju na snove

Kad se ujutro probudimo Mjesec će već ući u znak Škorpiona i izazvati kod nas snažne osjećaje i reakcije. U popodnevnim satima Mjesec u napetom aspektu sa Uranom donosi nam iznenađenja i promjene.

Također se krećemo prema aspektu Marsa i Neptuna koji će biti u toku noći na petak, pa bi bilo dobro da obratimo pažnju na naše snove. Ovaj aspekt upozorava da ne žurimo. Osjetimo pravi trenutak i naći ćemo se u skladu s rješenjem koje najbolje odgovara našoj situaciji. Vjerojatno ćemo dobiti poruku ili nevidljivo vodstvo sa ovim aspektom.

Neophodne prilagodbe i dalje prevladavaju, neke zbog problema kontrole i drugih filozofskih razlika koje teško da će proći bez gnjeva. Biti maštovit i inspirativan sad će pozitivno djelovati.

Sanjamo velike planove, ali naposlijetku ćemo se mjeriti onim što smo u mogućnosti manifestirati.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com