HOROSKOP ZA SUBOTU, 15. LIPNJA Vrijeme je da se krene

Promjene smjera i dalje su bitne i nadamo se djelotvorne, osobito ako su inspirirane, što se tiče informacija i akcija. Uvijek kad ima puno opozicija, kao ovih dana, obično to vrijeme zahtjeva od nas ravnotežu. Posebno oni koji imaju planete ili kutove ( Asc, Dsc, Mc ili Ic) u znaku Raka i Jarca ovih dana će za njih biti intenzivno razdoblje. To se može riješiti na način da voda (Rak) hrani zemlju (Jarac), a zemlja (Jarac) stabilizira vodu (Rak).  Razmislite malo!

Drugi bitni napeti aspekt između Jupitera u Strijelcu i Neptuna u Ribama  što će sutra biti egzaktan  će posebno imati utjecaja kod  Strijelca, Riba, Djevica i Blizanca i  donijeti realnost ili će ti znakovi prihvatiti trenutno stanje. U praktičnom smislu to znači da svi vi koji ste sanjali i maštali sada ćete realno sagledati vlastitu situaciju. Prihvatiti trenutno stanje i suočiti se sa stvarnošću. To bi moglo biti teško vrijeme da niste promijenivi znakovi, znači prilagodljivi. Imali ste snove, a sad ćete vidjeti što realno možete napraviti. Bitno je da ne gubite smjer ili cilj. Ponekad malim koracima možemo puno više napraviti.

Prazan hod Mjeseca imamo do 11.02 nakon čega će mjesec ući u znak Strijelca. Ovaj položaj Mjeseca donijet će nam vedriji dan i ovo je savršeno vrijeme da se odlučimo krenuti  na putovanje ili izlet.

Sutra nas očekuje još jedan intenzivan dan, pa bi bilo dobro da iskoristimo ovu subotu za odmor, putovanje i uživanje.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com