HOROSKOP ZA NEDJELJU, 16. LIPNJA Nejasan dan

Oko podne imamo aspekt Merkura i Neptuna  što upućuje na to da naše misli mogu biti nejasne i neodređene. Nismo sigurni da možemo vjerovati u vlastito razmišljanje ili u komunikaciju sa drugima.

Popodne će se Merkur suprostaviti Saturnu i zahtijevat će da preuzmemo kontrolu nad svojim razmišljanjima kroz snagu volje.

Ipak, početak nejasnoće dovest će nas do fokusa na kraju dana.

Još jedan jaki aspekt imamo u popodnevnim satima, a to je Jupiter u težem aspektu sa Neptunom. To nam još više naglašava nedostatak jasnoće i bistrine za ovu nedjelju. Jeste li sigurni u svoja uvjerenja? Da li se osjećate pomalo nesigurno? Naša uvjerenja mogu biti izazvana danas i možemo vidjeti kako se mjenjaju tijekom dana. Jupiter je planet vjerovanja. Ako se odlučite za neku političku stranku to je Jupiter, ako se odlučite da postanete vegetarijanac to je Jupiter.

Neptun je planet koji otapa sve što dotakne. Dakle, na prvi pogled, Neptun će rastopiti sva uvjerenja, tako da može naći više značenje, višu svrhu.

Onima koji su rođeni  1960.,1967., 1974.,1981.,1987.,1993. itd svakih šest godina se pojavljuje ovaj aspekt i imaju natalno u svojoj karti napeti aspekt Jupitera i Neptuna i na njih će posebno utjecati. Najbitnije je da izbjegavate donošenje važnih financijskih odluka u ovom trenutku i čuvajte se prilika koje će vam se činiti previše dobrim da bi bile istinite. Žudnja za bijegom može biti vrlo jaka za vrijem ovog tranzita. Usmjerite se prema kreativnim naporima, ili barem aktivnostima koje nisu potencijalno štetne. Sve će to popratiti Mjesecu Strijelcu koji će nas i dalje podržati i donijeti optimizam. Ovo je drugi napeti aspekt Jupitera i Neptuna ove godine (prvi je bio u siječnju, a treći i posljednji je u rujnu) – to je prekretnica. Ishod odluka koje donesemo vidjeti će se u rujnu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com