HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 17. LIPNJA Pun Mjesec u Strijelcu

Pun Mjesec u znaku Strijelca na 25. stupnju u 10. 30 je emocionalno vrijeme, vrijeme kulminacije. Sunce u Blizancima potiče na logičko razmišljanje, dok će nas Mjesec u Strijelcu uvjeravati  da intuitivno razmišljamo. Znak Strijelca simbolizira potragu za smislom i idejama koje se proširuju na “ovdje i sada“. Znak Blizanca se dobro osjeća u neposrednoj okolini ili u susjedstvu dok nas Strijelac potiče da krenemo izvan tih granica. Zato je najbolje u ovom trenutku tražiti ravnotežu.

Ovaj pun Mjesec govori o komunikaciji, stavu i osjećaju za avanturu. Zbog aspekta sa Neptunom trebamo pripaziti na dezinformacije.

Također, sutrašnji ugodan aspekt Saturna i Neptuna  pomaže nam da obratimo jednaku pozornost na duhovne i materijalne potrebe.

Najbitnije od svega što će nam ovaj pun Mjesec pomoći da stupimo u kontakt sa onim što je doista važno, tako da možemo naučiti preživjeti i napredovati u bilo kojoj krizi. Donijet će nam blagoslov za avanturu i obnovljeni optimizam.

Oni koji su rođeni 11. siječnja, 24. veljače, 10. travnja, 27. svibnja, 13. srpnja, 29. kolovoza, 14. listopada ili 28. studenog bilo koje godine će posebno imati utjecaj ovog punog Mjeseca.

Posebno oni koji  su rođeni od 15. do 22. prosinca i 15. do 21. lipnja, kao i oni koji imaju planete ili kuteve od 23. do 28. stupnja promjenih znakova (Strijelac, Riba, Djevica i Blizanac) osjetiti će ovaj pun Mjesec koji će im ponuditi rješenje za probleme.

Prazan hod Mjeseca imamo od 10.30 do 18.13 nakon čega će Mjesec ući u znak Jarca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.