HOROSKOP ZA UTORAK, 18. LIPNJA Ne propustite prilike

Današnji aspekt Saturna i Neptuna donosi nam pozitivne rezultate za napore koje poduzmemo. Ne propustite prilike s kojima se susrećete, nemojte se bojati  krenuti i reći DA. Imamo priliku ostvariti svoje snove i duhovne težnje.

Neptun i Saturn su vrlo različite planete. Neptun je planet duhovnosti, snova, mašte i umjetnosti. S druge strane, Saturn je planet zrelosti, odgovornosti, teškog rada i discipline.

Neptun bez Saturna zaglavi u svijetu mašte i ne ostvaruje ništa, a Saturn bez Neptuna nema čemu težiti i postane depresivan i ciničan. Međutim kad se udruže, onda se čarolija (Neptun) doslovno događa (Saturn). Današnji aspekt se zove sekstil koji govori o prilikama koje nam se pružaju, a na nama je da tu priliku prepoznamo, prihvatimo i iskoristimo.

U popodnevnim satima Merkur će se pridružiti Marsu u Raku. Time počinje ciklus poduzimanja akcije po pitanju emocija i obitelji. Merkur je planet uma a Mars planet djelovanja. Kad su te dvije planete spojene, naš um je usklađen sa našim akcijama.

Budući da se ovaj aspekt odvija u intuitivnom i vodenom Raku, dobra ideja je da slijedimo svoju intuiciju kada budemo donosili odluku. Učinite nešto samo ako to osjećate da je ono pravo. Ako nešto ne osjećamo kako treba, to ne znači da treba odustati od cilja, jednostavno trebamo izabrati drugi put.

Mjesec prolazi znakom Jarca i tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.