HOROSKOP ZA UTORAK, 18. LIPNJA Ne propustite prilike

Današnji aspekt Saturna i Neptuna donosi nam pozitivne rezultate za napore koje poduzmemo. Ne propustite prilike s kojima se susrećete, nemojte se bojati  krenuti i reći DA. Imamo priliku ostvariti svoje snove i duhovne težnje.

Neptun i Saturn su vrlo različite planete. Neptun je planet duhovnosti, snova, mašte i umjetnosti. S druge strane, Saturn je planet zrelosti, odgovornosti, teškog rada i discipline.

Neptun bez Saturna zaglavi u svijetu mašte i ne ostvaruje ništa, a Saturn bez Neptuna nema čemu težiti i postane depresivan i ciničan. Međutim kad se udruže, onda se čarolija (Neptun) doslovno događa (Saturn). Današnji aspekt se zove sekstil koji govori o prilikama koje nam se pružaju, a na nama je da tu priliku prepoznamo, prihvatimo i iskoristimo.

U popodnevnim satima Merkur će se pridružiti Marsu u Raku. Time počinje ciklus poduzimanja akcije po pitanju emocija i obitelji. Merkur je planet uma a Mars planet djelovanja. Kad su te dvije planete spojene, naš um je usklađen sa našim akcijama.

Budući da se ovaj aspekt odvija u intuitivnom i vodenom Raku, dobra ideja je da slijedimo svoju intuiciju kada budemo donosili odluku. Učinite nešto samo ako to osjećate da je ono pravo. Ako nešto ne osjećamo kako treba, to ne znači da treba odustati od cilja, jednostavno trebamo izabrati drugi put.

Mjesec prolazi znakom Jarca i tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com