ASTRO PROGNOZA ZA SRIJEDU, 6. RUJNA Emocije jače od razuma

U srijedu, 6. rujna, imamo pun Mjesec u Ribama. Ovaj pun Mjesec je najviše snen i maštovit u ovoj godini jer je u bliskoj konjunkciji s Neptunom.

Pozitivno, ovaj Mjesec može donijeti emocije koje podsjećaju na bajke, a na negativnoj razini ovaj pun Mjesec može donijeti želju za bijegom od stvarnosti.

Pun Mjesec čini dva aspekta i daje nam dva izbora. Imamo pozitivan aspekt, sekstil prema Plutonu, tako da imamo priliku koristiti svoju osobnu snagu za ojačati poziciju i stresni aspekt, kvadrat na Saturna, što nam daje mogućnost kanalizirati energiju da uništi stare strukture.

Mjesec u Ribama donosi nam povećanje emocija i otvorenost za osjećaje drugih ljudi. Sada naše emocije prevladavaju nad zdravim razumom, pa je bolje raditi stvari koje zahtijevaju maštu i nadahnuće, a ne razum i logiku. Naše tijelo sada može biti više osjetljivo na alkohol, lijekove, pa treba pripaziti.

Osjetljivost, promjenjivost, bogata mašta – to su prepoznatljive značajke Mjeseca u Ribama u natalnom horoskopu. Isto tako, Ribe pokušavaju izbjeći strogi red ili čvrsta pravila i vole stvoriti oko sebe neku vrstu “kreativnog kaosa“ kao da prosvjeduju protiv zahtjeva za stavljanjem stvari na svoje mjesto. Bogata mašta Mjeseca u Ribama pomaže tim ljudima  u kreativnim nastojanjima, ali njihova negativna osobina može biti nedostatak  pouzdanosti i odgovornosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 22:28 do četvrtka 7. rujna u 14:01 sat.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com