Grčka dizajnerica predstavila kolekciju satova jedinstvenog dizajna

Nakit grčke dizajnerice Theano Ravazoula-Potamianou, koja stoji iza brenda Aumorfia, privlači pažnju svojim dizajnom i posebnošću. Posebno rađeni komadi nakita napravljeni od srebra i specijalno obrađene kože čine kolekciju satova dizajniranu u suradnji sa South Laneom. Aumorfiina karakteristična geometrija i minimalistički dizajn South Lanea donose satove jedinstvenog dizajna.

 

„Od našeg prvog susreta u Parizu znali smo da govorimo istim jezikom i dijelili smo zajednička načela kao osnovu naših brendova. Zato je suradnja tekla glatko, oslanjajući se na našu karakterističnu geometriju i izrezivanje kože te minimalni dizajn South Lanea. Besprijekorne linije satova sa sirovo obrađenim brojčanicima savršeno odgovaraju našem zajedničkom stilu“, objasnila je Theano Ravazoula-Potamianou, dizajnerica i vlasnica brenda Aumorfia.

Svaki sat predstavlja avangardni komad s jakim karakterom za pojedince s jedinstvenom, beskompromisnom osobnošću i istinskim stilom. Jednostavnost se spaja s otmjenim karakteristikama kako bi oblikovala suvremene narukvice-satove, a glavni materijal koji Theano i u ovoj kolekciji upotrijebljava je Aumorfijina omiljena čista koža s glatkim, baršunastim dodirom, rezultat dvostranog procesa bojanja, koristeći biljne boje.