HOROSKOP ZA SRIJEDU, 19. LIPNJA Moć, konkurencija i izazovi

Danas imamo napeti aspekt između Merkura, Marsa i Plutona. Ako imate planete ili kuteve  u blizini 22. stupnja kardinalnih znakova ( Ovan, Vaga, Rak i Jarac)  držite oči otvorene i pripremite se za upravljanje ovom snažnom energijom.  Ne zaboravite disati.  Kad naiđete na ljude koji vas izazivaju, imajte na umu da su oni dio ovog napetog aspekta. Ne uzimajte stvari previše osobno. Iskoristite snagu Plutona kako biste krenuli naprijed. Pluton donosi nadljudske napore, osnaživanje, hrabrost i samoodređenje.

Mars nasuprot Plutonu je jak intenzitet, ali kad i Merkur se udruži, trudit ćemo se do kraja napraviti ono što smo započeli. Osjećat ćemo da nas ništa ne može pobijediti. Mogli bismo također osjetiti veliki pritisak da donesemo odluku i prebrzo se možemo uplesti u borbu za moć. Vjerojatno ćemo se baviti pitanjima moći i konkurencije . Sve u svemu, može postojat puno frustirane energije koja može dovesti do boljeg razumijevanja ako pravilno odigramo svoje karte.

Mjesec će oko podneva takođe biti uključen u ovu konfiguraciju  što naglašava da ćemo situacije koje nam se događaju posebno emotivno proživjeti.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 19. lipnja u 13.18 do četvrtka, 20. lipnja u 4.00.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.