HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. LIPNJA Jasnoća i objektivnost

Još ćemo biti pod utjecajem intenziteta od jučer. Ipak, danas ćemo imati jasniju i objektivniju situaciju. Mašta i suosjećajnost su jedina nada ovih dana jer jučerašnja konfiguracija  sugerira neke definitivne sukobe između onog što mislimo da trebamo , opravdanja i njegove izvedivosti. Naši snovi nisu nužno mrtvi, ali oni idu prema kraju ako ne prihvatimo drugačiji pristup ili pristanemo na kompromis ili da nađemo ravnotežu između svojih emocija i stvarnosti. Koliko onog što mislite da trebate ili želite se temelji na nečemu što vam je u prošlosti bilo uskraćeno? Možda ne trebate onoliko koliko mislite, ali pokušavate ispuniti nešto što znate da je odavno umrlo.

Sa Mjesecom u Vodenjaku naši interesi za društveni život, nove ideje i progresivne promjene se povećavaju. Ovaj položaj Mjeseca nadahnjuje našu potrebu za emocionalnom slobodom. Naše su ideje pametne, a fokusiranje na intelektualne interese i rješavanje problema sad može biti posebno uspješno.

Dobro je vrijeme da se oslobodimo ljudi ili situacija u kojim se osjećamo klaustrofobično ili restriktivno.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com