MIRIO Nakit koji podcrtava sve slojeve ženske ljepote

Kako od nakita dobiti nešto više, a da ne bude samo dopadljiv ukras – oblikom elemenata od kojih se sastoji, bojom ili pričom? Budući da takav izazov zahtijeva povezivanje naizgled nespojivog, dizajnerica Ružica Milenković je novu kampanju za kolekciju “La Signorina” vlastitog modnog branda nakita Mirio kreirala donoseći u središte priče mediteranske kolorite, neobuzdanu potrebu za prepuštanjem i hirovitu, ali prisutnu ljepotu. Baš kao i mladost, koja znači neopterećenost, zaigranost, vedrinu. No, na ženi nakit ovdje znači i nešto više – strukturu, snagu i odlučnost.

“Takav sam izazov imala pred sobom, i jedan i drugi set osobina spojiti i iznijeti kroz nakit, prije svega odabirom vrste kristala, i to krupnog i minimalno obrađenog, a onda finalizirati priču središnjim elementom ogrlice ili narukvice. Biti ustrajna, a istodobno opuštena, u ritmu i harmoniji koju sa sobom nose jednostavnost i vibrantna energija” – rekla je dizajnerica Ružica Milenković.

Kolekcija nakita “La Signorina” sastoji se od ogrlica i narukvica, izrađenih na podlozi od heklane silverfilled žice korištenjem elemenata od srebra i poludragog kamenja sodolita, amazonita i rozenkvarca, ručno oblikovana i osmišljena da upravo na ženi podcrta sve slojeve njezine prirodne ljepote.

Kampanju fotografski potpisuje Timotej Neonski, dok nježni tonovi vižazistice Lucije Milković naglašavaju snažne boje nakita koje suvereno nosi model Lilia Van Lit.

...