HOROSKOP ZA PETAK, 21. LIPNJA Sretan rođendan Rakovi!

Sunce će danas ući u znak Raka i sve do 22. srpnja mi ćemo biti zaštićeni i naša pažnja će biti usmjerena prema obitelji, domu i svemu što nas čini da se osjećamo  “ kao kod kuće“ sigurno i zaštićeno.  Njega i briga za naše voljene kao i naši projekti vezani uz nekretnine i dom dolaze u fokus.

Planet mašte, snova i idealizacije, Neptun danas kreće retrogradno do 27. studenog. U tom periodu oni koji imaju naglašenog Neptuna u svom natalnom horoskopu mogu se osjećati  manje vezani za stvarnost. Sam retrogradni ciklus Neptuna, ukazuje na razdoblje povećane  receptivnosti, čak i ako neke naše snove stavimo na čekanje.  To može biti vrijeme neodlučnosti, ali isto tako to može biti vrijeme osobnih otkrića.

Kad Neptun mijenja smjer, možemo osjetiti duboku čežnju za ponovnim povezivanje s izvorom ili dušom. Možete iskoristiti ovaj Neptun najbolje ako se povežete sa maštom. Uzmite olovku i papir, crtajte, pišite. Neka vas mašta vodi, jer Neptun će vam pomoći pronaći veze koje su inače nedostupne.

Mjesec provodi još jedan dan u Vodenjaku, a prazan hod Mjeseca imamo od petka, 21. lipnja u 16.01 do subote, 22. lipnja u 16.01.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.