HOROSKOP ZA NEDJELJU, 23. LIPNJA Ljubav, uživanje i zabava

Napeti aspekt Venere i Jupitera obilježit će ovu nedjelju. Osjećat ćemo se više društveno, ljubazno i razigrano nego inače. Idealan dan za druženje i uživanje u ljubavi.  Međutim, trebamo pripaziti i na negativnu stranu ovog tranzita koji će pogoršati Mjesec u Ribama. Vjerojatno će nam nedostajati samodiscipline i biti ćemo previše popustljivi prema sebi.

Dobro bi bilo da ostavite kreditnu karticu kod kuće i pokušati reći ne drugoj ili trećoj čaši dobrog vina ili nekog drugog alkoholnog pića. Visoki standardi teško se mogu održati u ovom tranzitu. Izbjegavajte impulzivno trošenje i pretjerivanje u bilo kojem pogledu.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Riba i naša mašta i sanjarenje su pojačani.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com