Osvježeni portal Punkufer.hr

Popularni portal punkufer.hr dobio je novo ruho nakon šest godina kako bi svojim čitateljima modernim i pročišćenim dizajnom ponudio još lakšu i bolju preglednost sadržaja.

Novim vizualnim identitetom unaprijeđeno je korisničko iskustvo. Umjesto pretraživanja članaka po potkategorijama, korisnici sada imaju mogućnost potpuno inovativnog pretraživanja putem ključnih riječi koje su grupirane u teme. Osim atraktivnog sadržaja te pregršt korisnih, zanimljivih i svježih informacija iz aspekta putovanja i gastronomije, na ovaj portal stiže ovom prilikom i novost u obliku nove rubrike.

”Od 2013.godine kroz naš sadržaj korisnicima nudimo odgovore na pitanja: kamo, što i kako. Svakodnevno objavljujemo preporuke gdje jesti, kamo putovati, što kuhati. Punkufer je etablirani portal kojem se vjeruje, pa smo vođeni tom idejom s redizajnom uveli i novu rubriku. U „Odabrano“ će čitatelji pronaći najbolje preporuke i recenzije različitih proizvoda i usluga kako bi za sebe mogli odabrati ono najbolje”, objasnio je urednik portala punkufer.hr Srđan Brajković.

Punkufer osim što je najčitaniji travel – gastro portal u Hrvatskoj, to je i portal koji bilježi konstantan porast broja fanova na svim društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter). Punkufer je pravi vodič koji ima sve odgovore i zna što je kvalitetno i provjereno, a upravo sada održava i novi vizualni identitet kao i logo u obliku žiga. S jedne strane, žig označava da je nešto odobreno od strane punkufera i samim time obilježeno kao kvalitetno i provjereno, a s druge strane, to je i žig iz putovnice koji označava da je neka lokacija posjećena i „osvojena“.

...