HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 24. LIPNJA “Je li to to“?

Prijepodnevni napeti aspekt Venere u Blizancima i Neptuna u Ribama, i to na 18. stupnju će nam donijeti da situacije i druge ljude gledamo kroz ružičaste naočale, što nam na kraju može donijeti razočarenje. Planet Venera govori što volimo i koje su naše vrijednosti. Neptun je planet koji zbunjuje i trenutno si možemo postaviti ono pitanje “je li to to“?

Ovaj aspekt može potaknuti zaljubljenost, fantazije, snove, ali i tendenciju da budemo dovoljno nerealni u našim očekivanjima.

Ako se trenutno osjećate zbunjeno u emotivnom odnosu, to ne znači da nešto nije u redu s vašim odnosom. To znači da ste sada spremni napraviti neke prilagodbe, koje će vam pomoći da vaš odnos i dalje raste.

Ako ste umjetnička duša onda ovaj vam aspekt donosi veliki umjetnički i kreativni pogon.

Ovih dana smo imali Veneru, Jupitera, Saturna, Urana i Mjesečeve čvorove u aspektima i sve na 18. stupnju, što nam ukazuje da osobe  koje su rođene oko 8.-9. siječnja, 7.-8. veljače, 8.-9. ožujka, 8.-9. travnja, 9. svibnja, 9.-10. lipnja, 11. srpnja, 11. kolovoza, 1. rujna, 11.-12. listopada, 10.-11. studenog i 10.-11. prosinca će posebno osjetiti utjecaj ovih aspekta.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Riba što nam donosi maštovitost i sanjarenje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.