HOROSKOP ZA PETAK, 28. LIPNJA Dobra hrana i dobar provod

Mjesec se nalazi u Biku i radni dan bi trebao biti produktivan i miran. Prijatelji, poznanici i rođaci podržavat će vaše projekte i ideje. Iskoristite ovaj povoljan dan za posao. Možete steći dobru suradnju sa osobama rođenim u znaku Bika. Dobro je vrijeme za štednju i rješavanje stambenih pitanja.

Mjesec u Biku će biti danas i sutra pa bi bilo dobro da iskoristite to vrijeme za uživanje, opuštanje i da se prepustite svim osjetilima.

Mjesec u Biku je često znak dobrih praktičnih vještina. Oni koji imaju natalno ovaj položaj Mjeseca obično su talentirani kuhari i uživaju u svemu što rade. Preferiraju miran, stabilan život. Važno je za njih da je sve što posjeduju dobre kvalitete i da je njihov dom ugodan. Oni znaju sa biljkama, a vrijeme provedeno u vrtu za njih je najbolji način obnove energije.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com