HOROSKOP ZA SUBOTU, 29. LIPNJA Miran i opuštajući dan

S Mjesecom u Biku kroz cijeli dan nastavljamo s uživanjima i sporim tempom.  Ostanite duže u krevetu, mazite se sa svojim partnerom, uživajte u dobrom doručku, šetajte prirodom.

Trenutno su nam najbitniji vjernost, sigurnost, mir i udobnost. Ugodan aspekt između Mjeseca i Plutona  pojačat će našu odlučnost, kao i naše moći percepcije.

Prazan hod Mjeseca imamo od 20.38 do 23.08 nakon čega će Mjesec ući u znak Blizanca. Kasniji izlazak nam donosi uzbuđenje i znatiželju. Mjesec u Blizancu je prijateljski raspoložen i razgovori se mogu kretati brzinom svjetlosti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com