HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 1. SRPNJA Strast, odlučnost i samopouzdanje

Početkom srpnja imamo puno događaja na nebu. Mars se seli u znak Lava i tamo će ostati osam tjedana.Venera se seli u znak Raka i tamo će boraviti šest tjedana. Merkur će krenuti retrogradno ovaj tjedan i sve do kraja srpnja imat ćemo interesantne događaje koji se tiču komunikacije i odnosa u obitelji. Ono što je najzanimljivije i što će većina osjetiti je pomrčine Sunca i Mjeseca i to 2. i 16. srpnja.

Ponedjeljak krećemo sa ulaskom Marsa u znak Lava gdje će boraviti sve do 18. kolovoza.  Mars u Lavu je samouvjeren, ponosan i egoističan. Tijekom ovog perioda biti ćemo izravni, puni samopuzdanja  i skloni dramatiziranju. Nećemo se brinuti o detaljima i tražit ćemo najlakši i najmanje komplicirani put do naših ciljeva. Strast će biti naglašena, a sve će to pojačati Sunce kada uđe u Lava, 22. srpnja.

Mjesec cijeli dan boravi u znaku Blizanca i dalje nam pruža prilike da naučimo nešto novo, kao i da na originalni način dođemo do rješenja svojih problema.

Sunčeva pomrčina se događa sutra u večernjim satima, to će biti i mlad Mjesec, pa ipak dan prije pomrčine i mladog Mjeseca su često kritični  i nije vrijeme za nove projekte i prilike. Nakon sutrašnjeg mladog Mjeseca možete započeti s novim projektima i izazovima.

Ako pratite moje dnevne horoskope primijetili ste da uvijek naglašavam prazan hod Mjeseca. U ovom tjednu Mjesec će u petak cijeli dan biti u praznom hodu, pa je to dan kada bi trebali pripaziti kod pokretanja novih projekta ili započinjanja novih akcija.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 1. srpnja u 23.47 do utorka, 2. srpnja u 3.23

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com