HOROSKOP ZA UTORAK, 2. SRPNJA Važnost obitelji i pripadanja

Večeras u 21.16 imamo mlad Mjesec u Raku i pomrčinu Sunca na 10. stupnju Jarca. Kad imamo pomrčinu Sunca i mlad Mjesec zajedno onda imamo super intenzivan  mlad Mjesec. Uz kombinaciju sa Uranom, ovo je lijepi i pozitivan mlad Mjesec. Sjetite se večeras ili sutra ujutro napraviti ritual za svoj mlad Mjesec.

Potpuna pomrčina Sunca u Raku donosi nam novi početak vezan uz obitelj, sigurnost, javnost i popularnost. Sad trebamo posebnu pozornost posvetiti našim instiktima, najdubljim potrebama i našim osjećajima. Vrijeme je da prepoznamo važnost obitelji i pripadanja.

Ova pomrčina Sunca u Raku ima temu obitelj, mladi ljudi ili vijesti koje će preokrenuti situaciju. Ovo je vrijeme kada možemo poduzeti velike planove koji mogu biti pozitivni, ako se ne zanesemo.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com