HOROSKOP ZA SRIJEDU, 3. SRPNJA Nešto slatko, to nam sad treba

Danas Venera ostavlja Blizanca i ulazi u Raka gdje će boraviti sve do 28. srpnja. U tom periodu naglasak će biti na sigurnosti, pretjeranoj osjetljivosti i samozaštiti. Venera u Raku njeguje, štiti, oprezna je i plodna. Pod ovim utjecajem doživljavamo puno emocionalnih uspona i padova kad je riječ o ljubavi.

Oni koji imaju natalnu Veneru u Raku su osjetljivi, romantični, topli i predani. Pokazuju ljubav kroz brigu  i predanost. Njima je najbitnije da se u emotivnoj vezi osjećaju sigurno.

Mjesec provodi dan u znaku Raka i mi smo više zabrinuti nego inače. Skloni smo reagirati na stresne situacije povlačenjem. Trenutno želimo biti u društvu osoba koje jako dobro poznajemo što će nam donijeti sigurnost koja nam je u ovom trenutku jako potrebna. Manji izazovni aspekt između Merkura i Neptuna donosi nam naglašeni optimizam  i nepraktičnost.

Saturn u Jarcu trenutno u konjukciji sa južnim Mjesečevim čvorom sugerira da smo malo zaglavili i da ne želimo napustiti zonu udobnosti, pogotovo ako smo zastrašeni autoritetima i moramo se nositi s time.

Sva ova energija (planete) u znaku Raka će malo pojačati emocionalne reakcije općenito.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 3. srpnja u 16.24 do četvrtka, 4. srpnja u 5.19.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com