HOROSKOP ZA PETAK, 5. SRPNJA Odmor pred vikend

Venera i Mars danas rade manji aspekt koji ukazuje da se brinemo o tome što drugi misle. Možda ćemo se mučiti s tim trebamo li izravno ili neizravno pristupiti dobivanju onoga što želimo. Može se pojaviti i smetnja, u ovom slučaju s osobom suprotnog spola, ali uz malo truda može na kraju biti dobra stvar.

Sukobi između posla i obitelji naglašeni su ovih dana, a mi možemo biti suviše egocentrični i sebični obzirom na ono što želimo. U posljednje vrijeme ne postoji puno prijateljskih situacija, što znači da je vrijeme za odmaranje najbolje što možemo i pokušati ne uzeti ništa previše ozbiljno.

Mjesec je u Lavu cijeli dan i potiče nas da pronađemo inspiraciju. Tražimo ljubav i poštovanje, a naša srca su velika.

Cjelodnevni prazan hod Mjeseca najbolje bi bilo provesti u završavanju poslova, čišćenju nepotrebnih stvari iz naših života i naravno odmoru.

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 5. srpnja u 8.24 do subote, 6. srpnja u 6.25.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com