HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 8. SRPNJA Aktivan dan

Problemi iz prošlosti sada se mogu pojaviti jer će se retrogradni Merkur spojiti sa Marsom. Trebali bismo pripaziti na nestrpljivost, brzinu i impulzivne pokrete i riječi. Ovaj spoj planeta je prikladan za motivirajući i energičan rad, osobito oni poslovi koji su povezani sa komunikacijom i umom. Uz ovaj retrogradni Merkur možemo obnoviti interes za rješavanje starih problema ili  oživljavanje starog projekta.

Danas nam kreće retrogradno Hiron, planet liječenja i ranjavanja. Ovo može biti vrijeme ekstremne emocionalne osjetljivosti  jer se stare rane pokreću. Posebno oni koji imaju planete ili kuteve  od 0. do 10. stupnja Ovna, Jarca, Raka i Vage će osjetiti period retrogradnog Hirona koji traje do 12. prosinca.  Najbolje bi bilo da ovo vrijeme iskoristimo kako bi preispitali  programe mentalnog i fizičkog zdravlja u našim životima.

Lijepi aspekt Venere i Urana potaknut će u nama interes za sve što je novo, neobično, posebno kad su u pitanju romantika i ljubav. Biti ćemo slobodniji u ljubavi, a i možda otkrijemo alternativne načine kako ostvariti ( ili potrošiti) novac.

Prazan hod završava u 8.06 nakon čega će Mjesec ući u znak Vagu. Dan je povoljan za suradnju, dogovore i pregovore.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com