HOROSKOP ZA UTORAK, 9. SRPNJA Uzbudljivo vrijeme pomrčina

U popodnevnim satima Sunce će se pridružiti sjevernom Mjesečevom čvoru na 17. stupnju Raka. Sjeverni čvor ukazuje ono što je duša odlučila napraviti u ovom životu. Sunce ističe i usmjerava našu pažnju toplinom i svjetlošću. U kojoj kući se nalazi znak Rak u vašoj natalnoj karti? To je područje gdje trebate započeti nešto novo ili će se pojaviti iznenađujuće situacije.

Ako ste rođeni između 7. – 11. siječnja, 21. – 24. veljače, 7. – 10. travnja, 23. – 27. svibnja, 9. -13. srpnja, 25. – 29. kolovoza, 10.- 14. listopada ili 24. – 28. studenog najdublje ćete oživjeti ovaj utjecaj.

Budući da efekti  pomrčine mogu početi i do tri tjedna prije, sezona pomrčina može trajati i do dva mjeseca. Sljedeća pomrčina je pomrčina Mjeseca, 16. srpnja.

U koju svrhu nam služi to uznemirujuće i uzbudljivo vrijeme pomrčina?

Pomrčine nas pokreću na našem evolucijskom putu, često sa jasnim putokazima, možda i sa šaptom ali uvijek s elementom iznenađenja.

Situacije koje sam primijetila kod svojih klijenata za vrijeme pomrčine su bile:

  • napokon da je netko upalio svjetlo!
  • imam osjećaj da sad imam priliku izaći iz začaranog kruga.
  • kao da se sve srušilo na mene, ali neka, bolje i to nego ona stagnacija u zadnjih dvije godine.
  • baš tjedan dana pred pomrčinu se preokrenula situacija vezana uz kupnju kuće. Ono što sam mislila da je propala stvar, sad se za mene pozitivno riješilo.

Sunce i Saturn u popodnevnim satima će biti u sukobu. Možda ćemo vidjeti da nas okolnosti ili autoriteti ograničavaju. Teško ćemo izraziti svoj stav o situaciji u kojoj se nalazimo. Izolacija, odbačenost, umor ili pogrešno razumijevanje će biti naglašeno.  Ovo nije dan za traženje povišice ili za bilo koji razgovor od kojeg se nadate imati koristi.

Radimo na osobnom cilju. Ovo može biti veliki dan za ostvarenje ako ne tražimo odobrenje ili priznanje od drugih.

Dan je dosta izazovan pa se sjetimo biti ljubazni prema drugima. Mjesec je još uvijek u Vagi koji će nam pomoći da vidimo obje strane u svim situacijama.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 9. srpnja od 21.35 do srijede 10.srpnja u 11.28

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com