Pašticada i brujet u sendviču. Ma di toga ima?

Po mnogima ‘najlipši grad na svitu’, Split, jedna je od omiljenih hrvatskih, ali i europskih destinacija za ljetovanje, koju su bogatijom za još jedan  gastro doživljaj učinili Vedran Sučić i Silvana Tvrdić, vlasnici splitskog Misto – Street Food Factoryja.

‘Misto’ je dalmatinski street food u Bosanskoj ulici 11. Koncept je vrlo jednostavan – prilagođavanje dalmatinskih jela street foodu, pa tako u ovom svega 26 kvadrata velikom lokalu, možete pojesti pašticadu u sendviču, brujet u sendviču, tingul u sendviču, te hvaljeni burger koji je osmislila chefica Venera Grgić, koja male tajne velikih majstora čuva samo za sebe, no otkriva kako im je ”moto” u svemu, pa tako i po pitanju burgera, servirati gostu ono što bi i oni sami voljeli pojesti, a to, prije svega, uključuje lokalne svježe namirnice.

Upravo one koriste se i prilikom pravljenja još jednog specijaliteta kuće, tzv. street food experiencea. To su  full experience, fast and furious experience i let’s do it experience. Prava mala rapsodija okusa, boja i mirisa krije se iza svakog od njih.

Foto: Misto Street Food Factory

...