HOROSKOP ZA PETAK, 12. SRPNJA Večer za zabavu

Sa Suncem i Venerom u Raku i Saturnom i Plutonom u Jarcu, mi ćemo se suočavati s opozicijama neko vrijeme. U pravilu, oni traže ravnotežu, iako su Pluton i Saturn prilično zapovjednički i teško se boriti s njima.

Problem s novcem i odobravanje od drugih vjerojatno će biti ograničeno, osim ako se ne budemo izrazili inspirativno. Retrogradni Merkur i Mars i dalje su u bliskom kontaktu s Uranom što sugerira na neočekivane probleme koji mogu biti povezani s nečim što nismo ispravno napravili.

Mogli bismo se osjećati buntovnim pred pravilima i propisima, osobito onima za koje mislimo da su zastarjeli, ili frustrirani bilo čime što zahtijeva od nas da se prilagodimo.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2.28 do 17.04 nakon čega će Mjesec ući u znak Strijelca. S ovim Mjesecom u Strijelcu ovaj vikend idealno je da izađemo na otvoreno, da krenemo na putovanje jer ćemo imati potrebu za uzbuđenjem i avanturom. Petak navečer je savršen za druženje s prijateljima i noćni provod.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com