ASTRO PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 7. RUJNA Groundhog tuesday ili beskrajni utorak

U prvom dijelu četvrtka, 7. rujna, imamo još uvijek prazni hod Mjeseca, do 14:01 sati,  nakon čega on ulazi u znak Ovna.

Mjesec u Ovnu je energičan, impulzivan, jednostavan i uvijek brzo djeluje. Voli jednostavnost i iskrenost, ne može podnijeti dosadu.

Na današnji dan Merkur nas može vratiti na situacije i probleme od 5. rujna. Znači, ponavljamo, scenarij od utorka.

Poslovno gledano, sve akcije koje pokrenemo danas popodne bit će dinamične i brzo će se razvijati s pozitivnim financijskim rezultatom. Dan je povoljan za dugoročne projekte. Ovaj Mjesec u Ovnu se ne zadovoljava osrednjim rezultatom te će poduzeti sve korake, osobito agresivne, kako bi prestigao konkurenciju.

Ljubavno, odlično za Ovna, Strijelca i Lava.

Danas ne bi trebali raditi operacije koje su povezane s glavom.

Oni koji imaju u natalnom horoskopu Mjesec u Ovnu su energični i impulzivni. Čak i kada ponekad izgledaju  mirno i hladno izvana, iznutra su puni nervoznih poticaja.  Vrlo neočekivano za one oko sebe, a ponekad čak i za sebe, te se osobe mogu iznenada upustiti u avanturu, odlučiti na korak naprijed ili otići na drugu stranu svijeta pod utjecajem nove ideje. Oni definitivno nisu zainteresirani za prošlost.

Osobe s Mjesecom u Ovnu vide život kao trajnu bitku ili natjecanje. Čak i ako sve ide glatko, bez napora, Mjesec u Ovnu će pronaći nešto za što se mora boriti. Oni reagiraju brzo i spontano. Kasnije, kada postanu svjesni svojih postupaka, možda će požaliti ono što su učinili, ali nažalost, strpljenje i razboritost nisu njihove jake točke.

Jako je bitno da oni koji imaju Mjesec u Ovnu nekako oslobode ovu vruću energiju, a za to bi možda bila najbolja bilo kakva fizička aktivnost ili sport.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com