HOROSKOP ZA NEDJELJU, 14. SRPNJA Otpuštanje ega

Kao što ste primijetili, planete u zadnje vrijeme nisu pretjerano prijateljske, pa ni danas neće biti puno bolje. Retrogradni Pluton zahtjeva od nas da rješavamo probleme iz prošlosti, što će danas biti posebno važno zbog toga što će biti u opoziciji sa Suncem u Raku. Pitanja vezana uz dom i obitelj  će biti naglašena. Kad se Sunce i Pluton zapetljaju u izazovnim razgovorima, može doći do borbe ega i moći. Okolnosti nisu onakve kakve očekujete, ljudi se možda neće ponašati onako kako mislite. Nemojte uvijek tražiti grešku u drugim osobama. Svako se treba pogledati u zrcalo i prihvatiti.

Opustite se i shvatite moć dobrote i suosjećanja. Ne moramo se snalaziti u svim okolnostima. U nama je snaga. Ne moramo se boriti za to.

Retrogradni Saturn traži od nas da restrukturiramo ili obnovimo situacije koje nismo riješili. Jupiter, retrogradan, teži etičkim pitanjima, koje se vjerojatno odnose na prijevaru. Po ovom svemu ovaj dan je odličan za odmaranje i izbjegavanje sukoba, a na kraju svega vikend je.

Kroz cijeli dan imamo prazan hod Mjeseca i ovu nedjelju uživajte u odmoru i neradu.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 14. srpnja u 3.30 do ponedjeljka, 15. srpnja u 1.04.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com