HOROSKOP ZA UTORAK, 16. SRPNJA Intenzivan dan

Danas imamo pomrčinu Mjeseca i pun Mjesec na 24. stupnju Jarca. Ova pomrčina se događa kad je Mjesec usklađen sa Plutonom i nasuprot Merkuru, a u isto vrijeme su u opoziciji Venera i Saturn. Ova konfiguracija je snažna i komplicirana odjednom, a  potreba da poduzmemo akciju biti će naglašena.

Pun Mjesec i pomrčina Mjeseca dovode do ispunjenja u našim životima. Naše emocije su pojačane, i često se javlja neka drama koja je povezana sa područjima u kojima se odvija pomrčina.

Venera će danas biti nasuprot Saturnu i možemo se boriti sa našim željama. Osjećaj blokade nas usmjerava da usporimo i da prilagodimo naša očekivanja. Financijska ograničenja su moguća kao i povećanje naših dugova ili obaveza prema drugima. Ako smo pretjerali sa zadovoljstvima, sada dolazi podsjetnik na odgovornost. Tereti, odgovornost, nedostatak pod utjecajem Venere i Saturna mogu biti veća, posebno u pogledu ljubavi, užitka i financija.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 16. srpnja u 23.38 do srijede, 17. srpnja u 11.18.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com