HOROSKOP ZA SRIJEDU, 17. SRPNJA Večer za opuštanje

Jučerašnja pomrčina za neke je bila vrlo intenzivna. Neki su se danas možda probudili s tugom i osjećajem ograničenja jer smo još pod utjecajem napetog aspekta Saturna i Venere. Ovaj aspekt nas podsjeća na odgovornost, koje mi trenutno možemo osjećati težom nego inače.

Kako dan bude napredovao vjerojatno ćemo imati potrebu da se malo odmaknemo od posla, kako bismo mogli uživati u društvenim ugodnim aktivnostima. Večer može biti idealno vrijeme za povezivanje s drugima koji nam pomažu da se približimo našim ciljevima.

Nakon praznog hoda u 11.18., Mjesec će ući u znak Vodenjaka i spremni smo tražiti rješenje i ideje izvan konvencionalnih mudrosti. Potreba za intelektualnom stimulacijom i neobičnim iskustvima biti će naglašena.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com