IMA VEZU: Viktorija Rađa otkrila MESHtra

Ovih je dana Viktorija Rađa nakon uspješnog angažmana u Plesu sa zvijezdama svježe prepjevala „Nema veze“, svoj hit iz 90-ih. Viki u spotu tvrdi da sada ima veze i pjevajući se sa svojim gadgetima prešetava po povećoj kući.

Prema tekstu iz obrade, doznaje se da je kuću pokrila Wi-Fi signalom uz pomoć MESHtra, novog tech pomagača koji u Hrvatskoj radi na svim operatorima i obavlja posao za koji se dosad mislilo da je – nemoguće. 

Bilo je i vrijeme da netko napokon riješi taj problem tj. sve one mrtve zone do kojih Wi-Fi signal ne dolazi zbog veličine prostora, debljine zidova, rasporeda soba i drugih sličnih smetnji. Da napokon možemo prolaziti kroz novosti na laptopu na terasi, pogledati seriju u spavaćoj na katu, čak i (u spotu se ne vidi) kontrolirati sve uređaje koji se spajaju na Wi-Fi što može odlično poslužiti ako sumnjate da djeca potajno scrollaju po mobitelima nakon što je službeno proglašeno vrijeme za spavanje. 

Ako se pronalazite u Viktorijinoj novoj pjesmi, evo deset najvažnijih stvari koje morate znati:

Viktorijin MESHtar će dovesti pun Wi-Fi signal u sve mrtve zone vaše kuće, stana ili ureda, i to bez obzira na kvadraturu, debljinu zidova, broj uređaja koje spajate na Wi-Fi i ostale smetnje. Sve uz samo jedan router. 

MESHtar radi na mrežama SVIH operatora; nije bitno koji telekom ni koji router imate. 

Ne postoji nikakva ugovorna obveza za MESHtra, plaćate ga dok ga koristite.  

Ne trebate meštra da instalirate MESHtra. On nema posebnih žica i ne zahtjeva nikakve radove. Uređaje koje dobijete u svojoj MESHtar kutiji samo rasprostranite po prostoru i uključite u struju.

Za razliku od sličnih rješenja s raznih webshopova, MESHtar ima garanciju i telefon/e-mail podršku za korisnike na hrvatskom jeziku, koji radi 24 sata dnevno.

Za razliku od Wi-Fi pojačivača (extendera), kod MESHtra jačina signala NE slabi ako se udaljujete od routera i ne dolazi do nikakvih prekida. 

Uz MESHtra dobivate i mobilnu aplikaciju s još puno korisnih mogućnosti poput roditeljske zaštite ili stvaranja odvojene mreže za goste. Te se mogućnosti NE naplaćuju dodatno – koristite ih ako želite.

Postoje ukupno tri MESHtar paketa. Lako ćete znati koji vam treba po ukupnoj kvadraturi koju želite pokriti jednim modemom. Minimalna kvadratura ne postoji, maksimalna je 230m2. Vjerujemo da je Viktorija odabrala M, s 3 upakirana uređaja.

MESHtra je u Hrvatsku doveo Iskon, no ne trebate biti na njihovoj mreži da bi ga koristili.

...