TREND Etno motivi na tenisicama, torbama i toaletnim torbicama

Ethno Croatia

Danas, kada se trendovi mijenjanju brže nego kazaljke na satu, u moru onih „istih“, teško je pronaći nešto neobično, unikatno, a opet nosivo iz sezone u sezonu.

Ljetni dani su u punom jeku, a to znači da je eksperimentiranje s bojama i više nego dozvoljeno. Moda ne poznaje granice, a spajanje modernog i tradicionalno izvornog nikada nije bilo popularnije.

Tko kaže da tradicija nije IN? Brend Ethno Croatia predstavlja originalne tenisice, torbe i toaletne torbice s etno motivima iz hrvatske kulturne baštine.

Dizajn i inspiracija dolazi od tradicijskih rukotvorina i narodnih vezova, koji se bezvremenski uklapaju u modne trendove, pogotovo sve popularniji mix&match trend.

Zanimljivost je da se ove tenisice i danas proizvode na tradicionalan način pa je potrebno sat vremena za stvaranje svakog para ovih unikatnih tenisica.

 Svaki je par poseban i pogledate li ih izbliza, primijetit ćete kako pokazuje suptilne nijanse majstorske ručne izrade.

Jednostavan oblik i razigrana paleta boja, karakteristike su koje krase tenisice koje će uz bijelu haljinu i preplanuli ten ovoga ljeta izgledati kao dobitna kombinacija.

Neki od najprepoznatljivijih motiva koji se mogu pronaći na tenisicama su paška čipka, šestinski vez, posavski cvjetni vez i slavonski zlatovez.

 

Foto: ShoeBeDo