HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 18. SRPNJA Romantičan dan

Popodne će Venera formirati ugodan aspekt sa mističnim Neptunom. Venera se trenutno nalazi u nježnom Raku, a Neptun u sanjivim Ribama. To će nam u drugom djelu dana donijeti inspiraciju i osjetljivost. Ovo je dan za povezivanje, za nježnost, romantiku i suosjećanje. Trenutno nam je bitna duhovnost i emocionalnost.

Manji aspekt između retrogradnog Merkura i Jupitera, ukazuje na potencijalno impulzivne odluke. Pripazite da ne pretjerujete u komunikaciji. Zapamtite da je ovo vrijeme za ponavljanje, revidiranje, promišljanje, ponovno razmatranje zbog retrogradnog Merkura.

Prazan hod imamo od četvrtka, 18. srpnja u 17.53 do petka, 19. srpnja u 23.18.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com