HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. SRPNJA Mir i tišina

Mjesec  provodi dan u znaku Riba. Mjesec u Ribama je suosjećajan, osjetljiv i najsretniji je dok sanja. Idealan dan da se emocionalno povučemo. Boravak u blizini mora, jezera ili rijeke omogućit će nam da uživamo u miru i spokoju.

Drugima ćemo pristupiti s više suosjećanja nego inače. Ovo je jako dobro vrijeme za opraštanje i oslobađanje. Osjećat ćemo se posebno dobro ako vjerujemo u nekog ili nešto.

Ako ste umjetnik, pjesnik ili kreativac imat ćete naglašenu inspiraciju i maštu.

Na večer Venera će krenuti u susret s Plutonom, točnije sutra ujutro oni će biti u opoziciji. To će nam donijeti intenzivne emocije i možemo doživjeti sukobe ili događaje koji donose komplicirane osjećaje i strahove u našim mislima. Trebamo pripaziti na manipulativno ponašanje koje može proizaći iz nesigurnosti ili straha od izdaje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com