HOROSKOP ZA NEDJELJU, 21. SRPNJA Nove ideje i nove prespektive

Prošli vikend imali smo intenzivnu nedjelju kada se Sunce suprotstavilo Plutonu. Danas imamo sličnu situaciju. U jutarnjim satima Venera će se suprotstaviti Plutonu, što može donijeti stres i pritisak na intimna partnerstva. Možemo se naći u dramatičnoj situaciji. Duboko udahnimo, smirimo strasti  prije nego što pokušamo utjecati na ponašanje drugih.

Probajmo probleme riješiti suradnjom i ljubaznošću. Nemojmo se držati iznad drugih, niti dopustiti drugima da budu iznad nas.

U popodnevnim satima Sunce i Merkur će se spojiti što će našu pažnju usmjeriti na naše misli. Sa retrogradnim Merkurom, razmislimo kako možemo poboljšati svoje dosadašnje navike komuniciranja. Dobro je vrijeme za obradu nedavnih događaja i ideja i za početak gledanja na probleme ili pitanja iz nove perspektive.Trenutno nam se mogu pojaviti značajne nove ideje. Ono što sad pišemo ili govorimo imat će jak utjecaj na druge. Međutim, može se dogoditi da nemamo sve činjenice da bismo došli do čvrstog zaključka. Zbog toga možda ćemo kasnije morati revidirati  planove ili odluke.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com