HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 22. SRPNJA Ulazimo u sezonu Lava

Prazan hod Mjeseca imamo od 10.34 do 12.02 nakon čega će Mjesec ući u znak Ovna. S Mjesecom u Ovnu imat ćemo veću želju za akcijom i uzbuđenjem. Kad Mjesec prolazi znakom Ovna postajemo nestrpljivi, aktivni i imamo mogućnost uspjeha gdje se zahtjeva brzo djelovanje i inspiracija. Međutim, sad nije vrijeme za pokretanje dugoročnih projekta, niti za bavljenje aktivnostima koje zahtijevaju pažnju, fokus ili točnost.

U kasnim večernjim satima Sunce će ući u znak Lava gdje će boraviti do 23. kolovoza.  U Lavu, Sunce je ponosno, individualno i razigrano. U ovih mjesec dana imat ćemo potrebu da sjajimo, da uživamo i da se kreativno izrazimo. Pod utjecajem Sunčevog tranzita kroz znak Lav pojačavaju se ambicije, optimizam, kreativnost, dominacija, dostojanstvo. Biti ćemo velikodušni i spremni pomoći slabijima i ugroženima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com