HOROSKOP ZA UTORAK, 23. SRPNJA Neovisnost i inicijativa

Mjesec u Ovnu donosi nam intenzivan dan. Već ujutro sa svojom hrabrošću i željom za akcijom možemo se izravno suočiti s problemima koje izbjegavamo ili ih se bojimo. Prva polovica dana je savršena da poduzmemo neke poslovne aktivnosti.

Dobivanje onog što želimo je jače nego ikada, a uz pomoć Mjeseca u Ovnu, moglo bi se i ostvariti. Možda će biti potrebno nekoliko prilagodba ili promjena, kao i preispitivanje potreba  od onog što smo do sad naučili.  Zapamtite, ako nastavite raditi ono što ste uvijek radili, nastavit ćete dobivati ono što ste uvijek imali.

U popodnevnim satima najbolje je raditi sam jer je naglasak na napetosti. Ako se osjećate nervozno i nemirno, najbolje bi bilo da se pozabavite fizičkom aktivnošću.

Sunce je ušlo u Lava, a tu nam se već nalazi i Mars. Venera će se također pridružiti Suncu i Marsu u Lavu krajem tjedna. Nije neobično da većina ljudi ide na godišnji krajem srpnja i početkom kolovoza. Teško se usredotočiti na rad kada planete energije traže od nas da se igramo i uživamo. Lav voli zasjati, donijeti toplinu i izbaciti sve iz sjene.

Gdje vam se znak Lava nalazi u natalnom horoskopu, tamo će vam zasjati Sunce.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com