Emily Ratajkowski u filmu “Posljednja pljačka”

Nakon brojnih naslovnica i članaka po društvenim mrežama u kojima je povezivana s brojnim muškarcima, Emily Ratajkowski, u filmu Posljednja pljačka, pada na šarm Thea Jamesa.

Ivan (Theo James), uspješni kradljivac umjetnina, nasljeđuje očev život pun kriminala, ali za razliku od mnogih lopova Ivan podjednako voli umjetnine kao i umijeće krađe. Njegova najveća želja je da se izvuče iz začaranog kruga kriminala, no na njegovu žalost to nije lagan zadatak, pogotovo kada ima očevu obavezu prema jednom od šefova organiziranog kriminala.

Sve dok ne upoznaje Elyse (Emily Ratajkowski), koja bježi od svoje mračne prošlosti, izgledi za njegov bijeg iz začaranog kruga su mali. No udruživši snage s Elyse spremaju se izvesti posljednju pljačku koja će osloboditi i njega i nju.


Ivan (Theo James) je nadareni lopov koji želi napustiti svijet kriminala. Elyse (Emily Ratajkowski) je glumica u usponu koju progoni vlastita prošlost i ogroman financijski dug. Ova dva autsajdera moraju udružiti svoje vještine kako bi se zauvijek oslobodili vlastite prošlosti.

Glumci: Theo James, Emily Ratajkowski, Fernanda Andrade, Joe Bucaro III

Režija: Matt Aselton

Scenarij: Matt Aselton, Adam Nagata

Žanr: Kriminalistički, drama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.