ZA KOJU NAVIJATE? Predstavljamo finalistice natjecanja Miss Hrvatske 2017.

Predstavljamo devetnaest finalistica natjecanja Miss Hrvatske 2017.  koje će se za titulu najljepše boriti 26. rujna u hotelu Ilirija u Biogradu.

Jedan od prvih zadataka bio je osmisliti šaljivu izjavu karakterističnu za županiju iz koje dolaze.

Koja je vaša favoritkinja?

  1. MISS LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE „Čuvaj se senjske ruke“

Tea Mlinarić rođena je u Senju i učenica je Građevinske tehničke škole, a u slobodno vrijeme se bavi manekenstvom, pjevanjem i crtanjem. U budućnosti se vidi kao poslovna žena i manekenka.

  1. MISS GRADA ZAGREBA „Najzgodnija sada puca vlada“

Nika Poljak rođena je u Zagrebu, a studentica je marketinga i komunikacije. U slobodno vrijeme bavi se glumom jer desetogodišnje iskustvo pohađanja Zagrebačkog kazališta mladih razvilo joj je ljubav prema sceni i umjetnosti.

  1. MISS ZAGREBAČKE ŽUPANIJE „Od zagorskog vina žešća je samo zagorska žena“

Marija Vujević je učenica III. gimnazije u Zagrebu te učenica srednje glazbene škole, smjer solo pjevanje. U slobodno vrijeme igra odbojku te volontira s crkvenim zborom. Zahvaljujući svom glazbenom talentu proputovala je mnoge europske i svjetske metropole te se nada da će tako i u budućnosti.

  1. MISS KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE „To neje niš, to bu prešlo dok se buš ženil“

Ivana Šignjar završila je srednju medicinsku školu. Za sebe kaže da voli pomagati ljudima  i upravo zbog toga je izabrala profesiju medicinske sestre. Velika ljubav joj je sviranje žičanog instrumenta cimbal, a u slobodno vrijeme rado se druži sa prijateljima te trči.

  1. MISS SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE „Lipovljani u srcu vas nosim, kud god idem s vama se ponosim“

Sabina Čavlović iz Lipovljana se u slobodno vrijeme bavi modelingom, a upornost i optimizam su njene vrline kojima se jako ponosi. Za sebe kaže da je iskrena osoba te se nada da će uvijek s takvim ljudima biti i okružena.

  1. MISS VARAŽDINSKE ŽUPANIJE „Dok si rekel keks“ 

Paula Hublin iz Brezničkog Huma se bavi sportom i glumom, a u slobodno vrijeme voli putovati i sklapati nova prijateljstva. Za sebe kaže da je komunikativna i uporna osoba  te se nada u budućnosti da će uspjeti u svemu što je zamislila.

  1. MISS BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE  „Ajd ne ofiraj sa mnom“

Valentina Jackiv iz Slavonskog broda u slobodno vrijeme voli čitati i trčati, a u budućnosti se vidi u svijetu modelinga. Studentica je fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti te joj je želja proputovati cijeli svijet.

  1. MISS SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE  „Jesi bija na kavi s njon“

Martina Mitar iz Segeta Donjeg je učenica prirodoslovne-tehničke škole te se u slobodno vrijeme se bavi rolanjem i modelingom. Uspješna je u rukometu i zumbi, a za sebe kaže da je uporna i tvrdoglava.

  1. MISS ISTARSKE ŽUPANIJE „Najteže na uven svitu je biti čuvik“

Michelle Korenić iz Pule studentica je novinarstva, a odlično svira elektičnu gitaru i u budućnosti se vidi u svijetu modelinga.  Za sebe kaže da je perfekcionistica te ambiciozna i ustrajna osoba na koju se uvijek može računati.

      10. MISS MEĐIMURSKE ŽUPANIJE „Da de? De da de. Pusa z Međimurja”

Paula Percač iz Donjeg Kraljevca svira klarinet u dva orkestra te se aktivno bavi twirlingom. Studira dentalnu medicinu, a za sebe kaže da je vedra i vesela osoba. Voli upoznavati nove ljude i na taj način izgrađuje sebe kao osobu.

  1. MISS VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE „Dunavom plovi bijela lađa, imalʼ koja od sremice slađa“

Ivana Grgurević je učenica Gimnazije u Vukovaru te sudjeluje u dramskoj sekciji. U slobodno vrijeme je mažoretkinja, a životni cilj joj je biti sretan te biti okružena ljudima koje voli. Za sebe kaže da je vesela i opuštena te da uživa u životu.

12.MISS ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE „Čuvaj se bure i šibenske cure!“

Antea Lea Luketa završila je Šibensku privatnu gimnaziju te se bavi ritmičkom gimnastikom u kojoj postiže odlične sportske rezultate. Studentica je Kineziološkog fakulteta te radi kao trenerica i sutkinja sa djecom kojima rado prenosi svoje znanje i sposobnosti.

  1. MISS POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE „Štaʼš jest? Kruva, masti i crvene paprike“

Helena Matošević iz Frkljevaca je završila srednju medicinsku školu, a želja joj je upisati Studij sestrinstva. U  slobodno vrijeme čita knjige i trči, a voljela bi se baviti i modelingom. Za sebe kaže da voli upoznavati ljude i putovati, stoga joj je  želja proputovati svijet.

14.MISS BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE „El bi išo bečući kuć“

Ivana Matić je učenica medicinske škole, a želja joj je upisati studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike. Za sebe kaže da je jako društvena i iskrena i uvijek voli pomoći savjetom. Slobodno vrijeme provodi plesajući tradicionalne plesove jer ju to opušta.

  1. MISS PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE „Ala homo ča pojist“

Katia Kuharić iz Rijeke  po je struci tehničar nutricionist, a uspješno se bavi plesom. Trenutni hobiji su joj gluma i modeling jer smatra da bi mogla biti uspješna u tim zanimanjima. U slobodno vrijeme voli volontirati i pomagati ljudima.

  1. MISS ZADARSKE ŽUPANIJE „Zadar sija na Mediteranu, vitka sam jer jedem zdravu hranu“

Antonija Bucić iz Selina završila je Jezičnu gimnaziju te se bavi slikarstvom.  U slobodno vrijeme piše pjesme i pjeva. Trenutno je postala studentica Ekonomskog fakulteta, a aktivna je u volontiranju.  U budućnosti se vidi kao uspješna i neovisna žena.

  1. MISS DIJASPORE “Austrijanka? malo Morgen!“

Barbara Josić iz Beča je učenica srednje škole kojoj su talent strani jezici. Želja joj je postati uspješna poslovna žena, a za sebe kaže da je uporna i ambiciozna djevojka. Voljela bi osvojiti titulu Miss Hrvatske te predstavljati svoju zemlju u inozemstvu jer kako kaže sama „to joj nije strano“.

  1. MISS KARLOVAČKE ŽUPANIJE „Al sam jučer napravila dar-mar. Ajhaj!“

Lucia Rebrović iz Karlovca je učenica srednje škole, smjer arhitektonski tehničar. U slobodno vrijeme se bavi biciklizmom i crtanjem. Za sebe kaže da je društvena i vesela osoba, a ponekad previše radoznala i tvrdoglava.

  1. MISS DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE „Imamo li prijestolje ili samo Igru prestolja“

 Mia Planinić je studentica treće godine novinarstva, a u slobodno vrijeme se bravi fotografijom i šminkanjem. Obožava putovati te upoznavati nove kulture, povijesti i ljude. Za sebe kaže da je vesela, otvorena i uporna, a ponekad i pretjerano tvrdoglava.

Autor fotografija je Boris Mataković.

...

Comments are closed.