HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 25. SRPNJA Pozitivan stav donosi nam uspjeh

Pozitivan aspekt Marsa iz Lava i retrogradnog Jupitera iz Strijelca na 15. stupnju ukazuje na sretne okolnosti. Veliki dobitak možemo imati ako napravimo prvi potez. Ovaj aspekt će nam vratit vjeru i entuzijazam, kao i našu želju za slobodom. Sjajan je trenutak da smislimo novi uzbudljivi plan ili izazov, i možemo biti potaknuti da poduzmemo mjere kako bismo poboljšali naše živote. Trenutno imamo snagu, volju i energiju da postignemo naše ciljeve.

Dvogodišnji ciklus između Marsa i Jupitera počeo je u siječnju 2018. godine i predstavlja ciklus snažnog povećanja. Ako imate značajne planete ili točke blizu 15. stupnja od bilo kojeg vatrenog znaka (Lav, Strijelac i Ovan), ovo će za vas biti značajan  dan. Sve što poduzmete sada će vrlo vjerojatno biti uspješno. Mogućnost za materijalni rast, duhovni rast ili osobni rast će se pojaviti.

Ovaj aspekt posebno će imati utjecaja na osobe koje su rođene oko 16.-17. siječnja, 2. ožujka, 16.-17. travnja, 2.-3. lipnja, 19. srpnja, 4. rujna, 20. listopada i 3.- 4. prosinca.

Mjesec ostaje u znaku Bika kroz cijeli dan, držeći nas usredotočenim na zadovoljstvo.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com