HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. SRPNJA Važno je biti viđen

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.27 do 8.28 nakon čega će Mjesec ući u znak Blizanca. Ovo će biti odličan vikend za druženje i bezbrižnu zabavu i brbljanje.

U kasnim večernjim satima Venera će krenuti u znak Lava gdje će ostati do 21. kolovoza. Ovo bi mogla biti sjajna noć za ples, zabavu i uživanju u predstavama na otvorenom. Tjedni koji nam dolaze s Venerom u Lavu najsjajnije će osvijetliti naše unutrašnje svjetlo i vrijednosti. Dok je Venera u Lavu želimo uživati u obilju, ljepoti i ljubavi. Dopustimo sebi da budemo viđeni i potaknimo druge da pokažu svoju najbolju stranu.Ovo je vrijeme da izađemo i da se pokažemo u svom najsjajnijem izdanju. Skromnost i profinjenost ćemo za sada ostaviti sa strane.

Ovu Veneru u Lavu bi mogli opisati kao kraljicu koja cijeni pohvale i uživa na velikoj pozornici života. Negativni izraz ovog položaja Venere je pretjerivanje s osjećajima, dramatiziranje kao i ekstravagancija.

Kad je Venera u Lavu ljubav je veličanstvena i velika. Ponosimo se ljubavlju i također smo velikodušni prema novcu. Ljubav je pomalo igra koja je trajna, jer Venera u Lavu  je zauvijek zaglavljena u romantičnoj fazi odnosa. Ona voli biti obožavana i razmažena.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com