HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 29. SRPNJA Nježnost i suosjećanje

Prazan hod Mjeseca završava u 13.30 nakon čega će Mjesec ući u znak Raka. U poslijepodnevnim satima naglasak će biti na obitelji, brizi i suosjećanju.

Oni koji imaju natalni Mjesec u Raku izgledaju kao snažne osobe, ali moramo uzeti u obzir da su te osobe osjetljive i ranjive, čak i nježne. One imaju suptilno razumijevanje emocija prema drugim ljudima. Bilo da je riječ o muškarcu ili ženi, oni vjerojatno obožavaju svoju majku i imaju snažnu emocionalnu vezu s njom.

Večerašnji značajni aspekt Sunca i Urana obilježit će ovaj ponedjeljak. Promjene koje smo napravili će nam se činiti neuobičajene i nagle. Naglasak je na promjenama koje na početku mogu biti uznemirujuće. Naša snažna želja za neovisnošću ili kršenjem pravila mogu nam ugroziti prosudbu. Mogući su prekidi koji mogu potaknuti zakopane frustracije. Možda je vrijeme da naučimo nešto o nama samima.

Odnosi, partnerski ili poslovni mogu biti nepredvidivi.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com