HOROSKOP ZA UTORAK, 30. SRPNJA Još malo budimo strpljivi

Čini se da će biti puno i prekida i kašnjenja danas, a sve to zbog većeg broja retrogradnih planeta trenutno na nebu. Još smo u fazi frustrirajućeg statusa quo i ništa drugo nam ne preostajem osim kompromisa i prilagodbe.

Vodite brigu o ugovorima ili formalnim sporazumima, posebno ovih dana prije nego će Merkur krenuti direktno.

Samo još par dana se moramo strpiti da započnemo nove projekte ili akcije. Merkur kreće direktno u četvrtak kad imamo i mlad Mjesec. Najbolji dan da započnete akciju je  u petak, nakon mladog Mjeseca i kada nam Mjesec bude u znaku Djevice.

Venera i Mars danas će biti u manjem izazovnom aspektu sa Neptunom. To će nam donijeti situacije kojima ćemo se morati prilagoditi. Mjesečevo kretanje kroz znak Raka  donosi nam oscilaciju u emocijama, od osjetljivosti, do ćudljivosti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com