HOROSKOP ZA SRIJEDU, 31. SRPNJA Pripremimo se za mlad Mjesec

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.32 do 15.18 nakon čega će Mjesec ući u znak Lava. Izlazak Mjeseca iz nježnog i ćudljivog Raka u razigranog i dramatičnog Lava donosi nam promjene u emocijama. Ovo je dobro vrijeme da preuzmete kreativan rizik i dopustite drugima da vide tko ste kada ništa ne skrivate.

Primijetit ćete kako neki ljudi već sad spominju mlad Mjesec, a neki će tek sutra to zamijetiti. To ovisi o vremenskoj zoni, tako da će kod nas mlad Mjesec biti 1. kolovoza u 5.11 ujutro. Crni Mjesec je često spomenut ovih dana, a njegova definicija je kad imamo dva mlada Mjeseca u istom mjesecu. Na primjer u Americi će to biti ovaj mlad Mjesec, 31. srpnja i zovu ga crni Mjesec.

Uvijek je najbolje obaviti ritual za mlad Mjesec nakon što se on dogodi. Znači u četvrtak, 1. kolovoza, u jutarnjim satima napravite ritual ili manifestirajte želju za ovaj mlad Mjesec.

Pomoću ove moćne lavovske energije imamo šanse da napravimo velike promjene u našem životu koje će nam biti od koristi sada i u narednim tjednima. Vrijeme je da napravimo planove i postavimo pozornicu za dobivanje nagrada. Prve rezultate ćemo vidjeti kroz dva tjedna, na pun Mjesec u Vodenjaku, 16. kolovoza.

Također u toku noći će i Merkur krenuti direktno pa bi mogli reći da je ovo odličan početak kolovoza. S 1. kolovozom sve kreće kako treba.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com