HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1. KOLOVOZA Uzbudljivi mlad Mjesec u Lavu

Nakon tri tjedna Merkur će danas krenuti direktno na 23. stupnju Raka. Trebat će nekoliko dana da Merkur dođe do svoje prosječne brzine. U narednim danima možemo se slobodno vratiti na pravi put i krenuti naprijed sa svojim projektima. Komunikacijski kvarovi i zastoji u pisanju će se početi rješavati. Ono što je najbitnije, emocionalna (Rak) pitanja koje smo imali u srpnju će se razjasniti.

Imamo i mlad Mjesec u ranim jutarnjim satima, 5.11 i to na 8. stupnju Lava. Iskoristimo ovaj mlad Mjesec za namjere jer rezultati će doći brže nego što mislimo. Pošto će mlad Mjesec biti u aspektu sa Venerom koja se približava u napetom aspekt sa Uranom možemo sa sigurnošću reći da su promjene naglašene. Naša želja za rastom će biti jača od našeg straha od promjena.

Ovo je vrijeme kada možemo raskinuti loša partnerstva, prijateljstva koji nas sprečavaju u našem životu. Energija manifestiranja je velika, a kako se oslobađamo loše prošlosti, stvaramo prostor za bolju budućnost.

Ovo je vrlo optimističan i kreativan mlad Mjesec.

Svaki mlad Mjesec nam nudi novi početak. Mlad Mjesec 30. kolovoza još nazivaju i Crni Mjesec jer imamo dva mlada Mjeseca u toku kolovoza, ovisi o vremenskoj zoni: na primjer u Americi će to biti dva mlada Mjeseca u srpnju a kod nas dva mlada Mjeseca u kolovozu. Ovo nije baš rijedak događaj jer se događa svaka 33 mjeseca kada postoje dva mlada Mjeseca u jednom kalendarskom mjesecu. Gledajte kolovoz kao dvostruku priliku da krenete ispočetka.

Drugi mlad Mjesec u kolovozi kod nas će biti 30. kolovoza u 12.37 i on se naziva još i Crni Mjesec.

Crni Mjesec nemojte zbog njegovog imena gledati da je zlokoban, već kao pozitivno energetsko vrijeme.

Prvi mlad Mjesec (1.kolovoza) je ipak Supermoon što znači da je Mjesečeva orbita najbliža Zemlji u vrijeme mladog Mjeseca.

Tijekom mladog Mjeseca, Mjesec postaje nevidljiv, a druge zvijezde i planete na nebu svjetlucaju. Ta ista pojava se događa i na našoj emocionalnoj razini. Želja za promjenom i poboljšanjem života sad je snažna.

Za neke određene znakove ovo će biti poseban mlad Mjesec.

Lav

Za vas je ovo najvažniji mlad Mjesec u ovoj godini. Pobrinite se da u ovih par dana poduzmete velike korake kako bi ostvarili život iz snova.  Sad vam svemir otvara vrata, što znači da je idealno vrijeme za manifestiranje vaših želja i ciljeva.

Ovan

Ovaj mlad Mjesec će biti značajan za vas zbog prilika u ljubavi koje ćete imati. Ovo je za vas idealno vrijeme za čistu i iskrenu ljubav.  Ako ste sami, aktivirajte se, ako ste u vezi ovo će biti mjesec strasti, uzmite godišnji!

Škorpioni

Vama se može pružiti prilika života vezano uz karijeru ili posao. Možete upoznati nekoga tko vam stvarno može otvoriti nova vrata ili prilike. Budite spremni za to!

Vodenjak

Sve što se tiče partnerstva (ljubavnog ili poslovnog) moglo bi doći do poboljšanja, posebno što će vam svemir otvoriti vrata koja su zatvorena od prošle godine.  Bez obzira na to radi li se o poslu ili ljubavi, budite sigurni da energiju koju ste uložili  u odnose, sad će vam se dvostruko vratiti.

Blizanci

Sva ta kreativna energija koju ste skupljali ovu godinu uskoro će se rasprsnuti.  Sada je vrijeme da podijelite svoje ideje i naučite nove vještine, jer je vaš um aktivan i gladan. Ponovno povezivanje sa braćom ili sestrama i bliskim prijateljima može vas uistinu ispuniti i pomoći u vašim kreativnim naporima.

Vaga

Vaš društveni kalendar će biti vrlo uzbudljiv. Ako iskoristite snagu ovog mladog Mjeseca, ispunit ćete svoju godinu. Malo više napora uložite u društvene interakcije jer će vam to donijeti plodonosnije razdoblje, i to više nego što možete zamisliti!

Svi ostali koji imaju planete ili točke od 5 do 12. stupnja u fiksnim znakovima (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak), također će biti pod jakim utjecajem ovog mladog Mjeseca.

Mjesec u Lavu je razigran i zabavan, i tokom dana će formirati lijepi aspekt prema Jupiteru u Strijelcu i imat ćemo osjećaj da je sve moguće. U večernjim satima izbjegavajte frustracije i bijes, tako što ćete se baviti nekom fizičkom aktivnošću (sportom ili vođenjem ljubavi) jer navečer imamo spoj Mjeseca i Marsa u Lavu.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 1. kolovoza u 22.47 do petka, 2. kolovoza u 15.20.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com