HOROSKOP ZA PETAK, 2. KOLOVOZA Želja za slobodom

Ovaj petak obilježit će napeti aspekt između Venere u Lavu i Urana u Biku na 6. stupnju. Venera predstavlja ono što želimo, a Uran je sloboda. Kad se ovako udruže onda želimo slobodu.  Kad smo vjerni sebi, vlastitim vrijednostima, onda sloboda dolazi automatski.

Ljubavni život sada može biti nepredvidivi. U romantičnim vezama moguća je stanovita nestabilnost, nemir i buntovnost.

Ovaj aspekt će utjecati i na financije jer Venera vlada novcem i ljubavi u horoskopu. To se može odnositi i na burzu, tako da obratite pažnju. Nemojte ulaziti u nepotrebne rizike  s novcem ili ljubavlju. Ostavite svoje kreditne kartice kod kuće.

Izazovi će doći od nas samih ili od našeg partnera. Svatko će osjetiti povećanu potrebu za slobodom, uzbuđenjem ili jednostavno za nečim novim.

Iskoristite ovaj aspekt da povećate uzbuđenje u vašim emotivnim odnosima. Potražite ono što je neobično i što će vam uzburkati krvotok.

Prazan hod Mjeseca imamo do 15.20 nakon čega će Mjesec ući u znak Djevice. Ovaj položaj Mjeseca pomoć će nam da budemo više kritični i kontrolirani u svojim postupcima. Mjesec u Djevici je zabrinut i odgovoran. Više ćemo se fokusirati na detalje svog života, nego na visoke ciljeve. To nam daje šansu da malim koracima postignemo dugoročni uspjeh.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.