HOROSKOP ZA NEDJELJU, 4. KOLOVOZA Popodnevno uživanje

Jutro je idealno da obavimo sve zadatke i poslove dok je još Mjesec u Djevici. Prazan hod Mjeseca imamo od 6.27 do 15.29 nakon čega će Mjesec ući u znak Vage. Vrijeme praznog hoda iskoristimo za završavanje poslova ili za čišćenje kuće ili okoliša.

Ulazak Mjeseca u diplomatsku i društvenu Vagu donosi nam popodne vrijeme za uživanje. Večer je najbolje provesti u kulturnim aktivnostima s prijateljima, odlazak na koncert ili kratki izlet.

Ako imate natalni Mjesec u Vagi dobro znate što vam se sviđa, a što ne, koje boje i stilovi izgledaju ispravno, a koji ne odgovaraju. Roditelji koji imaju Mjesec u Vagi često su zabrinuti zbog toga kako svoju djecu odijevaju elegantno i moderno tako da nitko ne bi mogao reći da u njihovoj obitelji postoji nešto pogrešno. Slika njihove obitelji puno znači Mjesecu u Vagi, a pošto su dobri diplomati pokušavaju uvijek ostaviti dobar dojam i sakriti postojeće probleme.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com