VJENČANICE Nova Aldukova modna kampanja bez manekenki i fotografa

Dizajn ne staje u trenutku završavanja novog modela haljine ili vjenčanice već se nastavlja i na njenu prezentaciju, a dokaz je nova modna kampanja Alduk brenda, u kojoj su zaigrali na kartu iznenađenja, inovativnosti i umjesto savršenih modnih fotografija, nove modele vjenčanica predstavili putem digitalnih ilustracija.

Izuzetno realan, ali opet poetičan i umjetnički prikaz izvrstan je medij kojim je dočarana estetika Alduk brenda na poseban način.

 

Kanadska ilustratorica i animatorica Janice Sung je izvrsno dočarala moderan dizajn Alduk vjenčanica i bogate teksture na koje je stavljen naglasak u ovoj kolekciji, a cijeloj suradnji je dala poseban pečat svojim prepoznatljivim stilom.

Poznata ilustratorica, koju na Instagram plaftormi prati više od 443.000 pratitelja, je u ovom slučaju zamijenila fotografe koji stvaraju modne kampanje, a njena kreativna sloboda u projektu slavi različite oblike i boje ženske ljepote.

Fotografija govori tisuću riječi, a modna ilustracija možda i više.

Vjenčanice djelomično nagovještene putem ovih vizuala doista pozivaju na isprobavanje u Alduk showroomu gdje se isti model uz željenu personalizaciju izrađuje po mjeri i cijena mu je oko osam tisuća kuna.

Aldukove dizajnerske vjenčanice postale su sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu – tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom.

Individualnim pristupom na probama, koje se u Alduk showroomu ne naplaćuju i potrebno ih je rezervirati unaprijed na info@alduk.hr ili putem društvenih mreža brenda, nastoji se svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru.

Alduk vjenčanice se izrađuju prema mjerama, a potrebno ih je naručiti tri do četiri mjeseca prije datuma vjenčanja.

Romantična i ženstvena, ali prije svega modno osviještena i moderna mladenka bila je u središtu Alduk Bridal linije koja je uvedena 2013. godine.

Ova linija nudi moderne, pročišćene, ali jednako tako ženstvene i senzualne, pomalo bajkovite vjenčanice. Svaka vjenčanica izrađuje se posebno i u dogovoru s budućom mladenkom tako da je svaka unikat. Tijekom izrade koriste se tehnike izrade visoke mode.

Ivan Alduk diplomirao je dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Da bi jednog dana njegove kreacije mogle biti na mjestu na kojem su danas, postalo mu je jasno na drugoj godini fakulteta. Prijavom na natjecanje za mlade dizajnere 2007. godine u sklopu Fashion Incubatora krenula je njegova modna priča.

Uslijedile su revije na Cro-A-Porteru, a zatim i na Fashion.hr-u. Svojim revijama gostovao je i na ostalim modnim projektima poput Monture u Splitu te International Fashion Weeku u Sloveniji.

Stvaranje Alduk brenda njegovo je veliko zadovoljstvo.

Iznimno brine o svakom komadu koji izlazi iz studija, ponosan što iz sezone u sezonu pomiče granice, a pritom ima najbolju moguću inspiraciju i motivaciju – klijentice.

Često upravo od njih čujemo: “Po dućanima nema ništa, a kod vas ne znam što bih prvo izabrala”. To nas jako veseli.

U Alduk brendu vjeruju da žene žele haljine u kojima će izgledati i osjećati se lijepo i posebno, te im to žele i omogućiti.

Alduk dizajn nose i mnoga javna lica kao što su Mara Bratoš, Ivana Delač Đolo, Anita Dujić Veljača, Indira, Lana Jurčević, Barbara Kolar, Martina Podgorski, Ana Radišić, Jelena Rozga, grupa Silente, Tina Vukov i mnoge druge.