Ovo ne bi smislio ni Chuck Norris. Blizanac Willa Smitha je Will Smith

Ono što prije nekoliko godina nije bilo moguće, danas je moguće zahvaljujući napretku tehnologije. Tako je snimljen Blizanac, u kojem Will Smith glumi dva lika različitih generacija, odnosno sebe u mlađoj i starijoj verziji.

U ovom inovativnom akcijskom trileru Will Smith glumi Henryja Brogana, elitnog ubojicu, koji iznenada postaje meta tajanstvenog mladog operativca koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. Redatelj filma je dobitnik nagrade. Oscar® Ang Lee, a producenti su Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger. U filmu glume još i Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen i Benedict Wong.

“Ova priča nije prikazana na način na koji smo navikli gledati u filmovima. Zahvaljujući nevjerojatnoj novoj digitalnoj tehnologiji, ne samo da možemo konačno vidjeti i mlađeg i starijeg Willa Smitha, utjelovljene zajedno na ekranu, već tu priču možemo doživjeti i na potpuno drugačiji način.

Moja je sreća što mogu eksperimentirati i testirati granice onoga što nam nova digitalna kinematografija može ponuditi. Na taj način mogu raditi s dva Willa Smitha – jednim sofisticiranim, a drugim beskrajno iskrenim. Po mom mišljenju, to je Will u svom najboljem izdanju, a kada se njih dvoje spoje, to je nešto zaista magično. Iskreno se nadam da će ovaj film publici širom svijeta donijeti potpuno novo filmsko iskustvo”, izjavio je redatelj Ang Lee.

BLIZANAC, u distribuciji Blitzau kinima pogledajte 10. listopada ove godine.

...