PRAVA ATRAKCIJA Znate li što je bachtata?

Jeste li ikada čuli za bachatu?

Ako niste, ovo je pravo vrijeme da se upoznate s njime jer na svjetskoj plesnoj sceni društvenih plesova, bachata postaje prava atrakcija. Bachata potiče iz Dominikanske Republike, no upravo u Europi dobiva svoju senzualnu verziju i time veliki broj svojih fanova.

Kako to izgleda pokazat će Roberto & Kristina iz plesnog studija Bachata Inspire koji svojim plesom žele predstaviti grad Zagreb na međunarodnoj sceni bachata plesa i privući plesače diljem svijeta da dođu posjetiti glavni grad Lijepe naše. Upravo iz ovoga razloga svoj prvi video su snimili na Zrinjevcu.

Bachata se pleše u paru i da bi ju naučili ne trebate nikakvo plesno predznanje, već samo entuzijazam i strast prema plesu. U Hrvatskoj već ima veliki broj obožavatelja koji redovito posjećuju tečajeve i plesne partije, a sama bachata scena raste iz dana u dan, pogotovo u većim gradovima Hrvatske poput Zagreba i Splita. Koliko je bachata popularna kod nas potvrđuje činjenica da se tijekom tjedna održi pet plesnih partija u Zagrebu.

Roberto & Kristina namjeravaju sve svoje plesne video uradke snimati na poznatim lokacijama grada Zagreba te na taj način pokazati ljepotu grada i predstaviti Zagreb na međunarodnoj plesnoj sceni.