HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 8. KOLOVOZA Užitak i zadovoljstvo

Današnji prekrasni aspekt Venere i Jupitera potiče prijateljsku energiju i našu želju za idealom, također će podići i naše raspoloženje. Ovo je aspekt sreće i velikodušnosti.  Idealno je vrijeme za odmor i lijenost. Posebno smo otvoreni i vjerujemo drugima, očekujući najbolje, a favorit nam je odanost. Danas je dan da izrazimo i pokažemo ljubav i povezanost.

Očekujte dan obilja, ljepote, povezanosti, želje, užitka i ljubavi. Dijelite svoje srce s velikim gestama i velikodušnosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.57 do 22.34 nakon čega će Mjesec ući u znak Strijelca. S Mjesecom u Strijelcu želimo proširiti svoju velikodušnost. Najbitniji će biti humor i mudrost. Ako ste planirali izlazak večeras, to će biti pun pogodak!

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com