“Drugo ime ljubavi” radni je naziv nove dramske serije Nove TV

Osim nove sezone serijskog hita ‘’Na granici’’ od ove jeseni gledatelji će imati priliku pratiti i novu dramsku seriju u produkciji Nove TV. ”Drugo ime ljubavi” radni je naziv dramske serije pune intriga, preokreta i snažnih likova, a snimanje je započeto sredinom lipnja na lokacijama u Opatiji i Zagrebu.

Serija nastaje pod redateljskom palicom Josipa Žuvana kao glavnog redatelja, a režiju potpisuju i Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac. ”Ne znamo tko smo dok ne upoznamo ljubav”, polazišna je točka za glavnu radnju serije koju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas.

Glavna okosnica radnje je fatalna i nemoguća ljubav koja spaja, zamalo uništi, ali i spašava dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova.

Serija okuplja izuzetnu glumačku postavu, pa ćemo tako u novoj seriji vidjeti snažne karaktere koje će utjeloviti Elizabeta Brodić, Linda Begonja, Vlasta Ramljak, Olga Pakalović, Barbara Rocco, Jagoda Kumrić, Mislav Čavajda, Slavko Juraga, Konstantin Haag, Marko Todorović, Arija Rizvić, Dragan Veselić, Franka Klarić, Maja Jurić.

Nove karaktere utjelovit će i već dobro poznata i omiljena lica iz projekata Nove TV poput Ecije Ojdanić, Momčila Otaševića, Martine Stjepanović, Katarine Baban, Stjepana Perića, Dade Ćosića, Vladimira Posavca, a u novoj seriji vidjet ćemo i pobjednika ”Plesa sa zvijezdama”, glumca Slavka Sobina, ovaj put u jednoj potpuno drugačijoj ulozi.

Nova serija Nove TV donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno ove jeseni prikovati gledatelje ispred malih ekrana.